Japonska 2011


Predstavniki Aikikai zveze Slovenije, Aleksander Starovojtov, Jasmin Bišćević in Dejan Bišćević, smo bili zopet na delovnem obisku v Tokiju, in sicer v Hombu Dojo, ki je svetovni Aikido sedež.
Poleg obilo treningov pod vodstvom mojstrskih učiteljev in samega Doshu-ja smo imeli tudi delovni sestanek z Doshujem Moriterujem Ueshibo, Aikido vodjo in istočasno vnukom Ustanovitelja, Moriheia Ueshibe, kateremu smo podali poročilo o našem napredku in istočasno o stanju Aikido-ja v Sloveniji.
Celoten obisk, treningi, sestanek in ostale aktivnosti so izpolnile namen našega obiska in še bolj trdno postavile Slovenijo na svetovni Aikido zemljevid.
Čez dva tedna, torej 19. in 20.3.2011 naš obišče, že četrtič zapored, eden njihovih odposlancev, Yukimitsu Kobayashi Shihan.
Na tem mestu bi izrazili zahvalo našemu tehničnem direktorju, Wilku Vriesmanu, za vso podporo pri vključevanju Aikikai zveze Slovenije v svetovno Aikido organizacijo.
Zahvala gre nenazadnje tudi v Hombu Dojo, na čelu z Doshu-jem Moriteru Ueshibo, za pomoč in vodstvo na poti priključitve in polnopravnega članstva Aikikai zveze Slovenije k matični organizaciji.
Domo arigato gozaimashita!

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Mednarodni seminar v oktobru

Državni seminar za otroke in mladino