Hvala vsem!Osebe (od leve proti desni) so: Wilko Vriesman Sensei, Kazuki Takei - Japonsko veleposlaništvo, Yukimitsu Kobayashi Shihan, Aleksandr Starovojtov.

Mogoče ste sedaj že prevečkrat slišali isto frazo, vendar bi še enkrat rad poudaril, da smo včeraj izpeljali pomemben dogodek za našo Zvezo. Zadnjih nekaj mesecev je bilo včasih težkih, ker je bilo treba poskrbeti, da bo vse potekalo, kot je treba. Vsak začetek je težak - ogranizirati in izpeljati prvič tako pomemben dogodek, res ni mačji kašelj.

Kobayashi Shihan in tudi Wilko Sensei sta pohvalila dobro pripravljenost, uspešen seminar in odlično demonstracijo. Veliko priznanje je bila tudi prisotnost pomembnih gostov, predvsem pa veliko zanimanje za Aikido, ki se je pokazalo v številnem obisku!

Zahvala gre vsem, ki ste prišli in pomagali prireditev izpeljati odlično do najmanjših podrobnosti. Po mojem mnenju nam ni uspelo le 100%, temveč 150%. Še posebej bi se rad zahvalil za ves trud: Dejanu in Jasminu, Tadeju x2, Jerneju, Matjažu, Veljotu, Eli, Perotu, Denisu, Petri, Tomažu in Davorinu!!!

Vesel sem, da bo zdaj (vsaj za nekaj časa) protokolarnih zadev konec in lahko delamo tisto, za kar obstajamo kot Zveza - za delo na tatamijih. Želim vam uspešno pot naprej in dobre treninge!

slika: Tadjej Maligoj

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

!DOPOVEDANO! 13. ZIMSKA AIKIDO ŠOLA V PLANICI 6.01.2022 - 9.01.2022

Google group Aikido Aikikai - Slovenija

Obisk Wilka Vriesmana Shihana 18.–19. februarja