O zvezi

Smo panožna Aikido zveza in člani Olimpijskega komiteja Slovenije. Prizadevamo si za uveljavitev Aikida v Sloveniji in zastopamo interese članov v številnih javnih ustanovah.

Naša misija

je promovirati Aikido kot budo in način življenja modernega junaka.

To dosežemo z vadbo Aikida, ki nas vodi do znanja in izkušenj, ki jih pridobivamo doma in v tujini. Povezujemo se z mednarodno skupnostjo in tako omogočamo ljudem, da pridobijo pogum, moč in samozavest. 

Aikido krepi posameznika ne le fizično, temveč tudi mentalno in duhovno. S pomočjo Aikida se spremenimo in spreminjamo svet na bolje.

Vodstvo zveze

Predsednik 

Jasmin Biščević, 6. dan Aikikai

Kontakt: aikijasmin@gmail.com

Generalni sekretar

Peter Fistrovič, 4. dan Aikikai

Kontakt: peter.fistrovic@aikikai.si 

Blagajničarka zveze

Marjanca Pirmanšek, 3. dan Aikikai

Kontakt: marjanca2@gmail.com

Podpora vodstvu 

Iztok Marenče, 1. dan Aikikai 

Kontakt: iztok.marence@aikikai.si

Skupina za uravnoteženost spolov

Staša Pisek, 3. dan Aikikai

Kontakt: stasa.pisek@aikikai.si

Mentor in častni član

Wilko Vriesman, 7. dan Aikikai

Skupaj lahko naredimo več!

Pridružite se Aikikai zvezi Slovenije ter si zagotovite najboljše možne pogoje za rast in napredek vašega Aikido društva! 

Članstvo v zvezi vam prinaša možnost neposrednega pridobivanja certifikatov za stopnje pasov v sistemu Aikikai rangiranja. Redno gostimo shihana iz Hombu doja, predstavnika Svetovnega sedeža Aikida iz Tokija ter negujemo stalne stike na mednarodni ravni.

Za več informacij glede članskih pogojev nas kontaktirajte ali pa enostavno obiščite enega od naših seminarjev ali treningov.